NEWS: Happy Birthday!

Posted by Olivier Longville on

Happy Birthday! 

Vandaag is onze kat Simba 6 jaar en dat vieren we natuurlijk!  
Waarom?  Omdat we natuurlijk verzot zijn op deze schattige viervoeter, maar ook omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kat toch wel wat gelijkenissen heeft met onze WoolWood wandpanelen.

Say What?   Jawel, ik kan alvast 4 positieve eigenschappen opsommen die onze kat Simba, en bij uitbreiding waarschijnlijk alle katten én honden delen met onze akoestische wandpanelen:

Minder stress

Een hoge werkdruk en overvol sociaal agenda kan behoorlijk stressvol zijn. En soms zit je er helemaal doorheen. Een furry friend is dan je redder in nood. Het geluid dat een spinnende kat maakt werk namelijk rustgevend en ontspannend. En dat betekent: minder stress.

Natuurlijk heb je dan wel nood aan een ruimte waarin je kan genieten van stilte en rust en met een paar van onze akoestische panelen in de ruimte heb je dat zo gefixt.

Je creërt een thuis gevoel

Je lieve dierenvriendje voelt zich nergens zo fijn als dicht bij zijn baasje. Hetzelfde geldt ook voor jou! Ze kijken je altijd vragend aan als je vertrekt en staan braaf aan de deur te wachten tot je weer thuis komt, waardoor ze altijd zorgen voor een heerlijk “thuiskom” momentje.

Door je saaie woonkamer muren met onze WoolWood wandpanelen te voorzien van een persoonlijke toets creëer je ook dat gevoel dat je thuis komt in jouw vertrouwde cocon.

Je werkt productiever

Nu we allemaal ook meer thuiswerken kunnen we ook de invloed van onze huisdieren op onze productiviteit eens onder de loop nemen.  En gelukkig is er al onderzoek gedaan waaruit blijkt dat huisdieren positieve invloeden hebben op de werkvloer. Zo zouden ze zorgen voor extra motivatie, in een thuiswerk situatie voor minder eenzaamheid en voor een betere concentratie.

Ook hier kunnen we stellen dat een thuiskantoor ingericht met enkele akoestisch dempende wandpanelen niet enkel de vele (video) calls een pak aangenamer maken, maar dat ook je concentratie er een pak op vooruitgaat.

Ze staan altijd voor je klaar

Geen goeie dag vandaag? Lijkt er maar geen einde te komen aan die takenlijst? Ben je zenuwachtig voor je presentatie? Of heb je net een vervelend gesprek achter de rug? Je lieve viervoeter staat altijd klaar voor een stevige knuffel. Zo voel je je meteen beter en kan je er weer tegenaan.

Ok, ik geef toe, we werken er hard aan maar onze WoolWood panelen zullen je geen knuffel geven.  Andersom kan wel, maar dat zouden wij misschien zelfs er net over vinden.

Wat we je wel kunnen beloven is het WoolWood team er steeds voor jou zal staan met raad en daad.   Zonder stress, happy en op en top productief en dat hebben we toch een klein beetje te danken aan onze kat.   Hieperdepiep Simba!

DISCLAIMER:
Heeft u na het lezen van deze post de onweerstaanbare drang om een huisdier te nemen, neem dan contact op met adopteereendier.be

Indien u echter de onweerstaanbare drang heeft naar het aankopen van enkele wandpanelen, neem dan een kijkje op onze webshop en bestel een stalenkit.

← Older Post Newer Post →