Houten wandpanelen: Een investering in duurzaamheid en kwaliteit.

Posted by Olivier Longville on

Steeds meer klanten zijn geïnteresseerd in de prijs van houten wandpanelen

en wat het kost om een muur te voorzien van houten latjes. In deze blogpost geven we uitleg over de kosten en waarom het kiezen voor een duurzaam, lokaal geproduceerd product de investering waard is.

 

De prijs van een akoestisch wandpaneel

De prijs van een WoolWood akoestisch wandpaneel kan variëren van een kleine 100 EUR/m² tot 170 EUR/m². Deze prijs is voornamelijk afhankelijk van het type fineer dat men kiest en de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen.

moodboard WoolWood akoestische panelen

Kwaliteit en duurzaamheid als prioriteit.

Omdat we bij WoolWood de grondstoffen voor productie zelf aankopen en de gehele productieketen in handen hebben, kunnen we garanderen dat de panelen gemaakt worden met MDF met een laag formaldehyde gehalte en vilt dat voldoet aan de Europese standaarden. We kiezen er resoluut voor om duurzaam te produceren in België. Hierdoor zijn we misschien niet de goedkoopste leverancier op de markt van akoestische wandpanelen, maar onze concurrentiële prijs weerspiegelt wel de aangeboden kwaliteit en service zonder dat hiervoor een hoge meerprijs betaald dient te worden.

lokale productie ik koop belgisch

 

De toekomst van de lokale maakindustrie

Bij WoolWood bewijzen we dat de lokale maakindustrie zeker nog een toekomst heeft en dat we ons niet afhankelijk moeten stellen van goedkope importproducten. Door te kiezen voor duurzaam geproduceerde houten wandpanelen investeert u niet alleen in een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook in de lokale economie en het milieu.

 

Conclusie

De kosten voor een WoolWood akoestisch wandpaneel kunnen variëren, maar de investering in een duurzaam en lokaal geproduceerd product is het meer dan waard. Met WoolWood kiest u voor kwaliteit, service en een betere toekomst voor de lokale maakindustrie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen interieur? Neem dan contact met ons op en ontdek de voordelen van WoolWood wandpanelen.

 

← Older Post Newer Post →